Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Afdak carport

Afdak voor carport

Wilt u een afdak, zoals een carport, plaatsen aan uw oprit of terras? Bekijk dan zeker het ruime aanbod van Skiatsu Carports. Bij Adema-Stiens importeren we al onze overkappingen rechtstreeks vanuit Japan. Zo garanderen wij de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen voor uw carport of ander afdak.

Maak met een zwevend afdak uw carport compleet

Als u kiest voor een carport uit ons aanbod, kiest u voor een moderne stijl. Enkele van onze carports en overkappingen hebben namelijk een zwevend dak. Dit zorgt niet alleen voor elegante lijnen, maar zo neemt de aluminium luifel minder plaats in op uw oprit. Een van de meest voorkomende functies van een carport is als afdak voor bijvoorbeeld uw auto of fiets. Daarom worden al onze carports grondig getest voor gebruik en zijn ze gemaakt van sterk polycarbonaat. Hierdoor beschermt de alu carport uw auto tegen hevige neerval, als hagel of sneeuw. Zelfs uv-straling wordt tegengehouden door dit handige en stijlvolle afdak. Wilt u het gebruiken als tuinoverkapping? Ook dat is perfect mogelijk dankzij onze kwaliteitsvolle afdaken.

Kies uit onze verschillende modellen

Elk afdak in ons aanbod biedt u een stijlvolle en functionele carport. Kies bijvoorbeeld voor de Monaco met vrijhangende overkapping en enkele staander voor een futuristische look. Wilt u een carport voor meer dan één auto? Kies dan voor een afdak uit onze My-Port-carportserie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over in onze showroom. Wenst u meer informatie of een offerte? Bel ons dan op + 31 (0)58- 2573545 of stuur naar info@skiatsu.be. We helpen u met veel plezier!

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen