Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Afdak carport

Afdak carport in Stiens

Wilt u een afdak, zoals een carport, plaatsen aan uw oprit of terras in Stiens? Bekijk dan zeker het ruime aanbod van Skiatsu Carports. Wij importeren al onze overkappingen rechtstreeks van de producent in Japan. Zo garanderen wij de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen voor uw carport of ander afdak.

Afdak voor een carport met zwevend dak

Als u kiest voor een carport uit ons aanbod, kiest u voor design en een strakke stijl. Al onze carports en overkappingen hebben namelijk een zwevend dak. Dit zorgt voor elegante lijnen en een overkapping die minder plaats inneemt op uw oprit. Natuurlijk wilt u een carport ook gebruiken als een functioneel afdak voor bijvoorbeeld uw auto. Daarom worden al onze carports grondig getest voor gebruik en zijn ze gemaakt van sterk polycarbonaat. Hierdoor beschermt het afdak uw auto tegen hevige neerval, als hagel of sneeuw. Ook uv-straling wordt tegengehouden door dit handige en stijlvolle afdak.

Kies uit onze verschillende modellen

Elk afdak in ons aanbod biedt u een stijlvolle en functionele carport. Om te zorgen dat u zeker een overkapping vindt die past bij de stijl van uw huis, bieden we verschillende modellen aan. Kies bijvoorbeeld voor de Monaco met vrij hangende overkapping en enkele staander. Wilt u een carport voor meer dan één auto? Kies dan voor een afdak uit onze My-Port carport serie. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over in onze showroom. Wenst u meer informatie of een offerte? Bel ons dan op + 31 (0)58- 2573545. We helpen u met veel plezier!

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen