Carports met ieder hun eigen uniek design

Afdak overkapping

Een afdak of overkapping kan verschillende doelen dienen. Adema-Stiens importeert kwaliteitsoverkappingen van Skiatsu Carports uit Japan en zorgt er op die manier voor dat uw auto, fiets of andere spullen veilig droog opgeborgen kunnen worden.

Afdak of overkapping van hoogwaardige materialen

Een afdak of overkapping kan dienen voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen of andere spullen. Een afdak of overkapping wordt net zoals onze andere producten gemaakt van een aluminium frame en dakplaten gemaakt van polycarbonaat. Op deze manier ontstaat een uitermate sterk geheel. Bovendien kunnen wij ieder afdak of overkapping zo aanpassen dat deze goed in de omgeving van uw woning past. Wij kunnen bijvoorbeeld een enkele carport leveren of meerdere aaneengeschakeld zodat u meerdere auto’s kwijt kunt. Bovendien kunnen zijpanelen geplaatst worden voor meer bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Wij hebben verschillende carportmodellen in ons assortiment opgenomen, zodat u bij ons een ruime keuze hebt. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om bij ons een veranda- of terrasoverkapping aan te schaffen.

Vraag naar de mogelijkheden bij Skiatsu!

Een afdak of overkapping van Skiatsu Carports is het geld meer dan waard. Als u toch nog meer informatie wilt, dan staan wij graag voor u klaar. Wij zijn te bereiken via (+ 31)(0)58 2573545 of het contactformulier.

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens