Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Afdak

Een afdak is een goedkope oplossing voor mensen die een plaats zoeken om hun fietsen te stallen, hun was droog op te hangen of de frituurpan te gebruiken zonder dat er in de keuken de typische frietgeur blijft hangen. Bij Skiatsu bieden wij u verschillende modellen van afdaken, zodat u de nuttige leefruimte van uw woning in slechts 1 dag en zonder architect, met 10 tot 20 procent kan uitbreiden.

Stevig materiaal van een afdak

Als u kiest voor Skiatsu voor de aankoop van uw afdak, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en de stevigheid van het materiaal. Bij ons worden de afdaken namelijk uit een stevig dakplaat van polycarbonaat gemaakt, dat dan op zijn beurt op een aluminium frame wordt gemonteerd. Alle onderdelen zijn van hoogstaande kwaliteit en door hun dubbele laag behandeling dan ook gerust roestvrij en erg duurzaam te noemen.

Contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden

Indien u meer informatie wenst in verband met de mogelijkheden voor uw toekomstig afdak, aarzel dan niet om ons professionele team te contacteren door te bellen naar (+ 31)(0)58 2573545. Via deze weg voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. We willen immers dat u een weloverwogen keuze kunt maken. Neem ook eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Wellicht staat uw antwoord hier al tussen.

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens