Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Aluminium luifel

Aluminium luifel

Een aluminium luifel van Skiatsu Carports koopt u bij Adema-Stiens. Wij importeren topproducten direct uit Japan en verkopen onze producten rechtstreeks aan particulieren doorheen Nederland en België. U rekent niet alleen op scherpe prijzen, maar ook op de nauwkeurige levering en plaatsing van de aluminium luifel. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Skiatsu Carports!

Zeer sterke en toch heel lichte aluminium luifel

Een aluminium luifel weegt helemaal niet veel en toch mag u de sterkte ervan niet onderschatten. Alle producten worden uitgebreid getest op belasting door wind en sneeuw. Zo kunnen wij garanderen dat u een zeer veilig product koopt. Een aluminium luifel kan bovendien voor verschillende doelen dienen. U kunt de luifel ook gebruiken als een soort carport van alu om uw auto droog te stallen. Daarnaast dient het eveneens als een afdak om bijvoorbeeld de was droog op te hangen of om uw fiets te parkeren. Wat u er ook mee wilt doen, het is allemaal mogelijk. Uiteraard kunnen wij de overkapping op maat laten maken. Zoekt u bijvoorbeeld een carport voor twee auto’s? Dan maken we deze graag naar uw wensen, want uw tevredenheid is bij ons een prioriteit.

Vraag ons om deskundig advies

Wij staan u graag te woord als u nog vragen heeft over de aluminium luifel uit ons aanbod. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545 of via het contactformulier. Op die manier voorzien wij u graag van advies op maat. U kunt zo een weloverwogen keuze maken tussen de verschillende types en merken, zoals de carport van Hormann. Als u vragen heeft, kunt u ook eerst onze veelgestelde vragen bekijken.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

my-multiple_pictoklang-m_joint_pictoklang-single_picto

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen