Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Aluminium luifel

Aluminium luifel

Een aluminium luifel koopt u bij Skiatsu Carports in Stiens. Wij importeren topproducten direct uit Japan. Wij verkopen onze producten rechtstreeks aan particulieren in Nederland en België. Op deze manier kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen een aluminium luifel leveren en plaatsen. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Skiatsu Carports!

Aluminium luifel: zeer sterk en zeer licht

Een aluminium luifel is zeer licht en bovendien enorm sterk. Alle producten van Skiatsu Carports worden uitgebreid getest op belasting door wind en sneeuw. Zo kunnen wij garanderen dat u een zeer veilig product koopt. Een aluminium luifel kan bovendien verschillende doelen dienen. U kunt de luifel natuurlijk gebruiken als carport om uw auto droog te stallen, maar u kunt bij ons ook een afdak aanschaffen om bijvoorbeeld de was droog op te kunnen hangen of om uw fiets te parkeren. Het is allemaal mogelijk. Uiteraard kunnen wij de overkapping op maat laten maken.

Advies op maat inwinnen

Wij staan u graag te woord als u nog vragen heeft over een aluminium luifel. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Via deze weg voorzien wij u graag van advies op maat. U kunt op deze manier een weloverwogen keuze maken. Als u vragen heeft, kunt u ook eerst onze veelgestelde vragen bekijken.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

my-multiple_pictoklang-m_joint_pictoklang-single_picto

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen