Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Aluminium overkapping

Een aluminium overkapping is in tegenstelling tot hout een zeer onderhoudsarm materiaal. Daarnaast beschermt een aluminium overkapping uw auto of een ander voertuig tegen zware weersomstandigheden zoals sneeuw, hagel en regen. Maar ook tegen uv-straling. Oftewel, onmisbaar wanneer u uw voertuigen goed wilt beschermen. Bekijk ons brede assortiment aan overkappingen en vind de overkapping die geheel aan uw wensen voldoet.

Een single of Y-joint aluminium overkapping

Per serie bieden wij u verschillende opstellingsvarianten. Zo kunt u kiezen uit een enkele carport, oftewel een single overkapping, Y-opstelling, M-joint, Multiple, Double-Joint en Triple overkapping. Zoals u merkt zijn er veel mogelijkheden betreft een aluminium overkapping. Daarom nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom die dagelijks geopend is. Hier staat ons enthousiaste team voor u klaar om u van deskundig en persoonlijk advies te voorzien.

Aluminium overkappingen van Adema-Stiens

Alle luxe carports van Skiatsu importeren wij bij Adema-Stiens, een gerenommeerd bedrijf uit Japan. Wij verblijden niet alleen Nederlandse particulieren met een aluminium overkapping, maar ook Belgische klanten. Iedereen verdient een luxe aluminium overkapping van Adema-Stiens. Vraag eenvoudig een offerte aan voor de carport waar u geïnteresseerd in bent. Voor vragen belt u naar het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens