Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home ┬╗ Aluminium overkapping

Aluminium overkapping in Stiens

Een aluminium overkapping is in tegenstelling tot een houten overkapping een zeer onderhoudsarme oplossing. Daarnaast beschermt een aluminium overkapping uw auto of een ander voertuig tegen zware weersomstandigheden zoals sneeuw, hagel en regen. Maar ook tegen uv-straling. Een aluminium overkapping is dus onmisbaar wanneer u uw voertuigen goed wilt beschermen. Bekijk ons brede assortiment aan overkappingen en vind de overkapping die geheel aan uw wensen voldoet.

Een single of Y-joint aluminium overkapping

Per serie bieden wij u verschillende opstellingsvarianten. Zo kunt u kiezen uit een enkele carport, oftewel een single overkapping, Y-opstelling, M-joint, Multiple, Double-Joint en Triple overkapping. Zoals u merkt zijn er veel mogelijkheden. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom die dagelijks geopend is. Hier staat ons enthousiaste team voor u klaar om u van deskundig en persoonlijk advies te voorzien. Zo vindt u zeker de perfecte overkapping die voldoet aan uw wensen.

Levering en montage van aluminium overkappingen

Alle luxe carports van Skiatsu importeren wij bij een gerenommeerd bedrijf uit Japan. Wij verblijden niet alleen Nederlandse particulieren met een aluminium overkapping, maar ook Belgische klanten. Iedereen verdient een luxe aluminium overkapping van Skiatsu Carports. Naast het leveren, verzorgen onze professionals ook de montage van uw nieuwe overkapping voor u. Zo geniet u binnenkort zorgeloos van uw nieuwe carport. Vraag eenvoudig een offerte aan voor de carport waar u geïnteresseerd in bent en reken op een snelle service. Voor vragen belt u naar het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen