Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Aluminium terrasoverkapping

Wilt u uw woning uitbreiden met een aluminium terrasoverkapping zodat u bij een aangename temperatuur van uw tuin kunt genieten? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Skiatsu. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om eenvoudig een gedeelte van uw terras te voorzien van een overkapping. Al onze afdaken zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal beschermt zowel 100% tegen uv-straling als zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, windstoten, zure regen en hagel. Zo weet u zeker dat uw tuinmeubels en/of vervoersmiddelen optimaal beschermd zijn.

Een aluminium terrasoverkapping uit voorraad verkocht

Omdat wij de aluminium terrasoverkapping rechtstreeks uit voorraad verkopen, profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering. Daarnaast zijn wij niet alleen leverancier van terrasoverkappingen en carports, maar hebben wij ook jarenlange ervaring met de montage van onze artikelen. Benieuwd naar ons ruime assortiment? U bent van harte welkom in onze showroom te Stiens of Leek. In onze showroom en op het buitenterrein staan diverse opstellingen op ware grootte gepresenteerd, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Advies op maat over een aluminium terrasoverkapping

Hoe moet uw aluminium terrasoverkapping eruit komen te zien? Gaat u voor een enkele of dubbele overkapping? Laat ons uw wensen en verwachtingen tijdens een persoonlijk gesprek weten of bezoek een van onze winkels waar een enthousiast team voor u klaar staat. Voor vragen belt u naar + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens