Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport 2 auto’s

Carport 2 auto’s

Een carport voor 2 auto’s kan op drie verschillende manieren gemaakt worden. Zo kunt u kiezen voor een M-joint, Double-Joint of Y-joint voor een dubbele carport van aluminium. Bij een Y-joint opstelling is er een tussenscheiding tussen de twee auto’s en bij een M-joint opstelling staan de twee auto’s naast elkaar met elk hun eigen overkapping. Kiest u voor een Double-Joint? Dan kunnen de auto’s enkel achter elkaar geparkeerd worden. Waar gaat uw voorkeur voor een dubbele carport van aluminium naar uit? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan bij Skiatsu en wie weet geniet u binnenkort van uw nieuwe carport voor 2 auto’s.

Optimale bescherming dankzij een carport voor 2 auto’s

Wanneer u over 2 auto’s beschikt, wilt u hier uiteraard zuinig op zijn. Een carport van Skiatsu voor 2 auto’s zorgt ervoor dat uw auto’s niet beschadigd kunnen worden door uv-straling en zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, harde windvlagen of hagel. Om deze belofte waar te maken, gebruiken we enkel het beste dakmateriaal, namelijk polycarbonaat. Naast een dubbele carport voor 2 auto’s, kunnen we ook een enkele carport van aluminium of een carport voor meer dan 2 auto’s maken. Droomt u altijd al van een terrasoverkapping of afdak voor uw veranda om tijdens mooie zomeravonden van uw tuin te genieten? Ook dat realiseren wij voor u!

Laat u inspireren in onze showroom in Stiens

Waarschijnlijk heeft u al een idee hoe u de dubbele aluminium carport voor 2 auto’s voor u ziet. Wilt u echt een goed beeld krijgen van de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom in Stiens met buitenterrein waar onze dubbele carports en andere overkappingen van aluminium gepresenteerd worden. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat en ziet u de verschillende mogelijkheden. Wilt u een adviesgesprek inplannen of heeft u een vraag? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

 

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen