Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Carport 2 auto’s

Een carport voor 2 auto’s, kan op drie verschillende manieren gemaakt worden. Zo kunt u kiezen voor een M-joint, Double-Joint of Y-joint. Bij een Y-joint opstelling is er een tussenscheiding tussen de twee auto’s en bij een M-joint opstelling staan de twee auto’s naast elkaar met elk hun eigen overkapping. Kiest u voor een Double-Joint? Dan kunnen de auto’s enkel achterelkaar geparkeerd worden. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan bij Skiatsu en wie weet geniet u binnenkort van uw nieuwe carport voor 2 auto’s.

Optimale bescherming dankzij een carport voor 2 auto’s

Wanneer u over 2 auto’s beschikt, wilt u hier uiteraard zuinig op zijn. Een carport van Skiatsu voor 2 auto’s zorgt er dan ook voor dat uw auto’s niet beschadigen beschadigd kunnen worden door uv-straling en zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, harde windvlagen of hagel. Om deze belofte waar te maken, gebruiken we enkel het beste dakmateriaal, namelijk polycarbonaat. Naast een carport voor 2 auto’s, kunnen we ook een enkele carport of een carport voor 2 of meerdere auto’s maken. Droomt u altijd al van een terrasoverkapping om tijdens mooie zomeravonden van uw tuin te genieten? Ook dat realiseren wij voor u!

Laat u inspireren in onze showroom

Waarschijnlijk heeft u al een idee hoe u de carport voor 2 auto’s voor u ziet? Wilt u echt een goed beeld krijgen? Bezoek dan een van onze showrooms met buitenterrein waar onze artikelen gepresenteerd worden. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat en ziet u de verschillende mogelijkheden. Wilt u een adviesgesprek inplannen of heeft u een vraag? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens