Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport 2 auto’s

Een carport voor 2 auto’s

Een carport voor 2 auto’s kan op drie verschillende manieren gemaakt worden. Zo kunt u kiezen voor een M-joint, Double-Joint of Y-joint voor een dubbele carport van aluminium. Bij een Y-joint opstelling is er een tussenscheiding tussen de twee auto’s en bij een M-joint opstelling staan de twee auto’s naast elkaar met elk hun eigen overkapping. Kiest u voor een Double-Joint? Dan kunnen de auto’s enkel achter elkaar geparkeerd worden. Waar gaat uw voorkeur voor een dubbele carport van aluminium naar uit? Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan bij Adema-Stiens en wie weet geniet u binnenkort van uw nieuwe carport voor 2 auto’s.

Optimale bescherming dankzij een carport voor 2 auto’s

Wanneer u over 2 auto’s beschikt, wilt u hier uiteraard zuinig op zijn. Een carport van Skiatsu voor 2 auto’s zorgt ervoor dat uw auto’s niet beschadigd worden door uv-straling en zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, harde windvlagen of hagel. Om deze belofte waar te maken, gebruiken we enkel het beste dakmateriaal, namelijk polycarbonaat. Naast een dubbele carport voor 2 auto’s, kunnen we ook een enkele carport van aluminium of een carport voor meer dan 2 auto’s maken, al dan niet met plat dak. Droomt u altijd al van een terrasoverkapping of afdak voor uw veranda om tijdens mooie zomeravonden van uw tuin te genieten? Ook dat realiseren wij voor u!

Laat u inspireren in onze showroom in Stiens

Waarschijnlijk heeft u al een idee hoe u de dubbele aluminium carport voor 2 auto’s voor u ziet. Wilt u echt een goed beeld krijgen van de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom in Stiens met buitenterrein, waar onze dubbele carports en andere overkappingen van aluminium gepresenteerd worden. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat en ziet u de verschillende mogelijkheden. Wilt u een adviesgesprek inplannen of heeft u een vraag? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen