Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport 2 auto’s

Een dubbele carport uit aluminium

Bij Adema-Stiens vindt u de ideale dubbele carport uit aluminium voor uw 2 auto’s. Vandaag de dag hebben heel wat mensen namelijk meer dan één auto en dan is het zeer belangrijk om de wagens veilig te zetten, wanneer u er niet mee rijdt. Vraag daarom een persoonlijk adviesgesprek aan bij ons en wie weet geniet u binnenkort van uw nieuwe dubbele carport uit aluminium.

De verschillende types van een dubbele carport uit aluminium voor 2 auto’s

Een carport voor 2 auto’s kan op drie verschillende manieren gemaakt worden. Zo kunt u kiezen voor een M-joint, Double-Joint of Y-joint voor een dubbele carport uit aluminium. Bij een Y-joint opstelling is er een tussenscheiding tussen de twee auto’s en bij een M-joint opstelling staan de twee auto’s naast elkaar met elk hun eigen aluminium luifel. Kiest u voor een Double-Joint? Dan kunnen de auto’s enkel achter elkaar geparkeerd worden. Er bestaat dus altijd wel een dubbele carport uit aluminium die aan uw wensen voldoet.

Optimale bescherming dankzij onze carport

Wanneer u over 2 auto’s beschikt, wilt u dat deze de hele dag door veilig staan en beschermd zijn tegen het weer. Een carport kopen van Skiatsu voor 2 auto’s zorgt ervoor dat uw wagens niet beschadigd worden door uv-straling en zware weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, harde windvlagen of hagel. Om deze belofte waar te maken, gebruiken we enkel het beste dakmateriaal, namelijk polycarbonaat. Naast een dubbele carport voor 2 auto’s, kunnen we ook een enkele carport of een carport voor meer wagens maken, al dan niet met een aluminium plat dak.

Laat u inspireren in onze showroom

Waarschijnlijk heeft u al een idee hoe de dubbele aluminium carport voor 2 auto’s er uit moet zien. Wilt u echt een goed beeld krijgen van het eindresultaat? Bezoek dan onze showroom in Stiens met buitenterrein, waar onze dubbele carports en andere overkappingen van aluminium gepresenteerd worden. Of neem een kijkje in onze fotogalerij. Zo weet u wat u kunt verwachten en ziet u de verschillende opties voor bijvoorbeeld de carports van Hormann. Wilt u een adviesgesprek inplannen of heeft u een vraag? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545 of via het contactformulier.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen