Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport aan garage

Carport aan garage

Adema-Stiens staat voor u klaar als u een carport aan uw garage wilt laten installeren. Twijfelt u tussen een carport of een garage? Waarom kiezen, als u beide kunt krijgen dankzij onze diensten. Zo heeft u meer plaats voor waardevolle spullen in uw garage en staat uw auto toch nog beschermd tegen het weer en vuil onder onze afkappingen.

Uw auto staat veilig onder de carport aan uw garage

Heeft u een auto gekocht en wilt u deze ook veilig kunnen parkeren bij u thuis? De kans is groot dat u wel al over een garage beschikt, maar dat deze reeds dienst doet als opbergruimte of al vol staat met uw andere wagen en/of fietsen. Een carport aan uw garage installeren is dan de ideale oplossing. Onze eigen monteurs zijn gespecialiseerd in de plaatsing van carports en allerlei aluminium luifels. Zo geniet u van veel meer ruimte en propere wagens. Kiest u voor een carport van Hormann? Of gaat uw voorkeur toch uit naar de geavanceerde Monaco? Welk model u ook bestelt, u geniet steeds van een strakke carport als aanvulling op uw garage.

Vul ons contactformulier in

Wilt u nog meer voordelen te weten komen van een carport aan uw garage? Dan neemt u het best zo snel mogelijk contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar + 31 (0)58- 2573545. Onze deskundige medewerkers staan u graag bij en geven gedegen advies op maat. Zo vindt u gegarandeerd een model dat perfect bij uw woning en garage past. Wij leveren en monteren uw carport in België en Nederland; wanneer mogen wij bij u langskomen?

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen