Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport alu

Carport alu

Een carport gemaakt van alu is verkrijgbaar bij familiebedrijf Skiatsu Carports Stiens. Wij zijn begonnen in Nederland, maar sinds enige tijd leveren wij ook carports op de Belgische markt. Zo kunnen nog meer mensen genieten van onze hoogwaardige overkappingen.

Degelijk design van een carport van alu

Een carport die u bij ons koopt is van alu gemaakt en van AluPort-design. Dit houdt in dat de carport er zeer modern en strak uitziet. Deze carports bestaan voor het grootste gedeelte uit aluminium. Op deze manier bent u verzekerd van een lichte en ijzersterke carport. Alle carports die wij leveren, zijn in Japan uitgebreid getest, waardoor wij zeker weten dat ze bestand zijn tegen grote hoeveelheden sneeuw, harde wind en andere weersomstandigheden. Een carport van AluPort is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, met gebogen dak, maar ook met een strak design met rechte lijnen. Bovendien kunnen wij een carport zo maken dat er meerdere voertuigen onder te plaatsen zijn.

Vraag naar meer informatie over de mogelijkheden bij Skiatsu Carports Stiens

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een carport van alu van AluPort. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Bekijk ook onze veelgestelde vragen. Misschien staat uw antwoord hier al tussen.

 

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen