Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport alu

Een carport van alu

Een kwaliteitsvolle carport gemaakt van alu is verkrijgbaar bij familiebedrijf Adema-Stiens. Wij zijn begonnen in Nederland, maar sinds enige tijd leveren wij ook moderne aluminium carports op de Belgische markt. Zo kunnen nog meer mensen genieten van onze hoogwaardige overkappingen en zijn hun auto’s goed beschermd.

Degelijk design van een carport van alu

Een carport die u bij ons koopt is van alu gemaakt en ontworpen door AluPort-design. Dit houdt in dat de carport er zeer modern en strak uitziet. Deze moderne carports bestaan voor het grootste gedeelte uit aluminium. Op deze manier bent u verzekerd van een lichte en ijzersterke carport. Alle carports die wij leveren zijn in Japan uitgebreid getest, waardoor wij zeker weten dat ze bestand zijn tegen grote hoeveelheden sneeuw, harde wind en andere weersomstandigheden. U kunt er dus op rekenen dat uw voertuigen uiterst veilig staan als u kiest voor een moderne aluminium carport. Een carport van AluPort is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, met gebogen dak, maar ook met een strak design met rechte lijnen. Bovendien kunnen wij een carport zo maken dat er meerdere voertuigen onder te plaatsen zijn.

Vraag naar meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u uw geparkeerde voertuigen beschermen en heeft u interesse in een moderne aluminium carport? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een carport van AluPort. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Bekijk ook zeker onze veelgestelde vragen. Misschien staat uw antwoord hier al tussen.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen