Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport alu

Een carport van alu

Een kwaliteitsvolle carport gemaakt van alu is verkrijgbaar bij familiebedrijf Adema-Stiens. Wij zijn begonnen in Nederland, maar sinds enige tijd verkopen wij ook onze moderne aluminium carport op de Belgische markt. Zo kunnen nog meer mensen genieten van onze hoogwaardige overkappingen en zijn uw auto’s goed beschermd.

Degelijk design van een carport van alu

Een carport die u bij ons koopt, is van alu gemaakt en ontworpen door AluPort-design. Dit houdt in dat de carport er zeer modern en strak uitziet. Deze moderne carport bestaat voor het grootste gedeelte uit aluminium. Zo bent u verzekerd van een lichte en ijzersterke aluminium luifel voor uw wagen. Alle carports die wij leveren zijn in Japan uitgebreid getest, waardoor wij zeker weten dat ze bestand zijn tegen grote hoeveelheden sneeuw, harde wind en andere weersomstandigheden. U rekent er dus op dat uw voertuigen uiterst veilig staan, wanneer u kiest voor een moderne aluminium carport. Een carport uit alu is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met:

Bovendien kunnen wij een carport zo maken dat er meerdere voertuigen onder te plaatsen zijn. Heeft u dus 2 auto’s die u veilig wilt zetten? Dan voorzien wij een oplossing op maat.

Vraag naar meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u uw geparkeerde voertuigen beschermen en heeft u interesse in een moderne aluminium carport? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een carport van een topmerk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Bekijk ook zeker onze veelgestelde vragen. Misschien staat uw antwoord hier al tussen.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen