Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home ยป Carport aluminium plat dak

Een carport van aluminium met plat dak

Als u uw auto wilt beschermen, doet u er goed aan om een carport van aluminium met een plat dak te laten installeren door echte specialisten. Adema-Stiens is hiervoor dan ook uw ideale partner. U vindt bij ons kwaliteitsvolle carports en overkappingen van de meest gerenommeerde merken en u geniet steeds van excellente en klantvriendelijke service. Voor welke aluminium carport met plat dak gaat u? De opties zijn eindeloos in onze ruime showroom.

Uw auto staat veilig onder een carport van aluminium met plat dak

Thuis uw auto veiligstellen doet u onder een aluminium carport met plat dak. Onder onze alu carports staat uw auto droog en wordt hij beschermd tegen onder andere sterke uv-stralen en hagel. Een plat afdak is niet alleen functioneel, maar het zorgt ook voor een strakke look. Is een moderne stijl wel iets voor u? Dan vindt u vast en zeker iets in ons aanbod aan aluminium luifels. Houdt u niet van de look die een plat dak met zich meebrengt? Kies dan eerder voor een gebogen carport. Wanneer u nog niet zo zeker bent van de stijl die het beste past bij uw woning, kunt u altijd wat inspiratie bij ons opdoen. In onze online fotogalerij vindt u alvast enkele voorbeelden van vorige projecten.

Neem contact op voor de installatie van een plat dak

Als familiebedrijf verzorgen wij voor u graag de installatie van uw aluminium carport met plat dak. Wilt u uw wagen zo snel mogelijk veilig parkeren? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar + 31 (0)58- 2573545 of door een e-mail te sturen naar info@skiatsu.be. Ga voor kwaliteit tegen scherpe verkoopprijzen en kies voor ons bedrijf voor carports. U komt zo ook meer over ons familiebedrijf te weten.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen