Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport Hormann

Een carport van Hormann

Een carport van het merk Hormann staat bekend om de eenvoudige montage en goede bescherming tegen allerlei weersomstandigheden. Maar waar kunt u een Hormann carport aanschaffen? Bij Adema-Stiens hebben we ook in België een complete lijn van luxecarports geïntroduceerd. Sinds 2004 importeren wij carports, overkappingen en veranda’s uit Japan die wij vervolgens in Nederland en België aan particulieren verkopen. Naar wat voor carport bent u precies op zoek?

De vele voordelen van een carport van het merk Hormann

Tegenwoordig kunt u uit veel verschillende soorten carports kiezen. Een carport van Hormann is een echte favoriet geworden dankzij hun kwaliteit. U kan ze daarom in een grote verscheidenheid aan vormen en maten kopen. Bovendien is de carport uit alu bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Zo weet u zeker dat de carport voor uw wagen perfect bij uw woning aansluit. Daarnaast heeft een carport van dit merk een modern en futuristisch design, omdat de overkapping door slechts twee pijlers gedragen wordt. Hierdoor hoeven we maar een kleine fundering te realiseren bij de plaatsing van de aluminium luifel.

Geniet van scherpe prijzen en snelle levering

Kiest u ervoor om uw carport van Hormann door ons te laten leveren? Dan profiteert u van een snelle levertijd en een scherpe prijs. Hoe realiseren wij dit? Door onze producten direct uit Japan te importeren. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan alvast onze fotogalerij of bezoek een van onze grote showrooms van Adema-Stiens in België en Nederland. Voor vragen zijn wij te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen