Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport Hormann

Een carport van Hormann

Een carport van het merk Hormann staat bekend om de eenvoudige montage en goede bescherming tegen allerlei weersomstandigheden. Maar waar kunt u een Hormann carport aanschaffen? Wij hebben nu ook in België een complete lijn van design carports uit de reeks van AluPort geïntroduceerd. Sinds 2004 importeren wij carports, overkappingen en veranda’s uit Japan die wij vervolgens in Nederland en België aan particulieren verkopen. Naar wat voor carport bent u precies op zoek?

Het voordeel van een carport van het merk Hormann

Tegenwoordig kunt u uit veel verschillende soorten carports kiezen, maar waarom kiezen veel mensen nu voor het merk Hormann? Naast dat de Hormann carports bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden, zijn de carports in een grote verscheidenheid aan vormen en maten verkrijgbaar. Zo weet u zeker dat de carport voor uw wagen perfect bij uw woning aansluit. Daarnaast heeft een carport van dit merk een moderne en futuristische uitstraling omdat de overkapping door slechts twee stijlen gedragen wordt. Hierdoor hoeft er slechts een kleine fundering te worden gerealiseerd.

Geniet van scherpe prijzen en snelle levering

Kiest u ervoor om uw Hormann carport door ons te laten leveren? Dan profiteert u van een snelle levertijd en een scherpe prijs. Hoe wij dit realiseren? Door onze producten direct uit Japan te importeren. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Bezoek een van onze grote showrooms van Adema-Stiens in België en Nederland. Voor vragen zijn wij te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen