Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Carport hout

Een carport van staal is veel steviger dan bijvoorbeeld hout. Daarnaast is staal eenvoudiger te onderhouden en heeft het een lange levensduur. Wilt u een unieke carport met een zwevend dak laten bouwen? Schakel dan de expertise van Skiatsu in. Sinds 2004 zijn wij de specialist op het gebied van de import van carports, overkappingen en veranda’s uit Japan. Omdat wij direct uit Japan importeren, profiteert u van een snelle levering en scherpe prijzen.

Een carport van staal of hout?

Een metalen carport is in tegenstelling tot hout veel steviger, roest- en vervormingsvrij en hierdoor ook duurzamer. Daarnaast hebben onze carports een moderne en strakke uitstraling. Kiest u voor zwart of grijs? Een enkele of dubbele carport? Het is allemaal mogelijk! Graag horen wij wat uw wensen en verwachtingen zijn tijdens een persoonlijk gesprek in een van onze showrooms. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen tot een weloverwogen keuze te komen. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom!

5 jaar garantie!

Omdat wij u optimale kwaliteit beloven, profiteert u maar liefst van vijf jaar garantie! Uw houten carport vervangen door een carport van staal van Skiatsu? Vraag eenvoudig een offerte aan of bel naar het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens