Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Carport kopen

Carport kopen

Bent u op zoek naar een specialist waar u een carport van kunt kopen en woont u in Vlaanderen? Bekijk dan zeker het aanbod van Adema-Stiens. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kwaliteitsvolle carports. Bij ons kunt u zeer sterke en mooie modellen kopen, die geschikt zijn voor gebruik onder alle weersomstandigheden. Elke luifel die wij plaatsen wordt daarom eerst uitvoerig getest door ons. Lees verder of vraag direct naar de vele mogelijkheden die wij ter beschikking hebben!

Carport van hoogwaardige kwaliteit kopen

U kunt bij ons een carport van hoogwaardige kwaliteit kopen tegen zeer voordelige prijzen, omdat wij als importeur rechtstreeks aan onze particuliere klanten in Vlaanderen leveren. Op deze manier houden wij de verkoopprijzen laag. U heeft de keuze uit een uiteenlopend aanbod aan aluminium luifels voor uw auto. U kunt bijvoorbeeld een modern type, zoals de Monaco kopen, maar ook de eenvoudigere, maar daardoor niet minder sterke Klang behoort tot ons aanbod. Al deze moderne carports worden gemaakt van zeer sterk en licht aluminium, gecombineerd met polycarbonaat.

Uitstekende service

Een carport bij ons kopen is kiezen voor kwaliteit en uitstekende service. Onze professionals leveren namelijk alle producten bij u thuis. Ook de plaatsing nemen wij voor onze rekening. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat en jaren plezier. Wist u trouwens dat u bij ons ook dubbele carports vindt waar twee auto’s onder passen?

Kom meer te weten over onze service

Wilt u meer informatie over de aankoop van een carport? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545 of door een e-mail te sturen naar info@skiatsu.be. Wij voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies. In onze fotogalerij vindt u ook enkele voorbeelden van onze afgewerkte projecten.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen