Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Design carport

Verfraai uw woning met een design carport van Skiatsu Carports. Adema-Stiens biedt u een uitgebreide hoeveelheid overkappingsmogelijkheden. Adema-Stiens is een familiebedrijf. Wij importeren Skiatsu Carports direct uit Japan en daarom kunnen wij zeer voordelige prijzen rekenen voor onze producten.

Voor elke woning een passende design carport

Een design carport kan bijvoorbeeld betekenen dat u een overkapping bij uw huis laat plaatsen die slechts steunt op één staander. Bovendien hoeft deze staander niet precies in het midden te staan, waardoor deze design carport een futuristisch uiterlijk krijgt. Wij leveren carports op maat met geometrische, gebogen of met afgeschuinde lijnen. Kies de design carport die past bij uw woning. Wij leveren onze producten niet alleen in België, maar ook in Nederland en Duitsland.

Vragen? Contacteer ons dan direct!

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden op het gebied van een design carport van Skiatsu Carports? Neem dan contact op met ons bedrijf. Wij staan u graag te woord en kunnen u bovendien van een prijsofferte voorzien. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (+ 31)(0)58 2573545. Als u ons belt, geven wij u ook graag advies op maat. We willen namelijk wel dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een design carport. Onze veelgestelde vragen beantwoorden ook al veel vraagstukken.

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens