Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Design carport

Design carport

Met een design carport van Skiatsu Carports verfraait u niet alleen uw woning, maar voorziet u uw wagen ook te allen tijde van een droog en veilig onderkomen. Bij Adema-Stiens vindt u een uitgebreide waaier aan overkappingsmogelijkheden. Wij zijn een familiebedrijf dat carports rechtstreeks importeert uit Japan. Daarom geniet u bij ons van zeer voordelige prijzen als u kiest voor onze design carports.

Voor elke woning een passende design carport

Een design carport kan bijvoorbeeld betekenen dat u een overkapping bij uw huis laat plaatsen die slechts steunt op één staander. Bovendien hoeft deze staander niet precies in het midden te staan, waardoor deze design carport een futuristisch uiterlijk krijgt. Wij leveren carports op maat met geometrische, gebogen of met afgeschuinde lijnen. Bovendien kiest u zelf of u een carport van staal, een aluminium exemplaar of metalen carport wenst. Kies de design carport die het best past bij uw woning. Wij leveren onze producten niet alleen in België, maar ook in Nederland en Duitsland.

Contacteer ons direct bij vragen

Bent u geïnteresseerd, maar heeft u nog vragen over de mogelijkheden op het gebied van een design carport van Skiatsu Carports? Neem dan contact op met ons familiebedrijf. Wij staan u graag te woord en voorzien u bovendien graag van een prijsofferte. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Als u ons belt, geven wij u ook graag advies op maat. We willen namelijk wel dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een design carport. Onze veelgestelde vragen beantwoorden ook al veel vraagstukken.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen