Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Design carport

Design carport

Met een uniek design voor uw carport van Skiatsu Carports verfraait u niet alleen uw woning, maar voorziet u uw wagen ook te allen tijde van een droog en veilig onderkomen. Bij Adema-Stiens vindt u een uitgebreide waaier aan overkappingsmogelijkheden. Wij zijn een familiebedrijf dat carports rechtstreeks importeert uit Japan, waardoor wij u zeer voordelige prijzen kunnen garanderen.

Voor elke woning verkopen wij een passende design carport

Een carport komt in alle vormen en maten, zodat er altijd een design is dat bij u past. Laat u bijvoorbeeld een aluminium luifel bij uw huis plaatsen die slechts steunt op één staander? Deze staander hoeft niet eens precies in het midden te staan, waardoor de carport een futuristisch design krijgt. Wij leveren carports op maat met geometrische, gebogen of met afgeschuinde lijnen. Er zit dus altijd wel een model bij dat bij uw stijl en wensen past. Bovendien kiest u zelf of het materiaal van de overkapping. Enkele opties waarover wij beschikken, zijn:

Kies het design voor de carport die het best past bij uw woning. Wij leveren onze producten niet alleen in België, maar ook in Nederland en Duitsland.

Contacteer ons direct bij vragen

Bent u geïnteresseerd, maar heeft u nog vragen over de mogelijkheden op het gebied van een design voor uw carport van Skiatsu Carports? Neem dan contact op met ons en kom alles over ons familiebedrijf te weten. Wij staan u graag te woord en voorzien u bovendien graag van een prijsofferte. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Als u ons belt, geven wij u ook graag advies op maat. We willen namelijk dat u een weloverwogen keuze maakt en de mooiste design carport koopt. Onze veelgestelde vragen beantwoorden ook al veel vraagstukken.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen