Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Dubbele carport

Bent u op zoek naar een specialist die voor u een extra grote dubbele carport kan vervaardigen? Dan bent u bij Skiatsu Carports zeker aan het juiste adres! De bedekking van onze carports worden namelijk vervaardigd uit polycarbonaat, een materie die 20 maal sterker en 6 maal lichter is dan glas, zodat een dubbele carport zeker geen probleem kan zijn.

Dubbele carport: makkelijke oplossing voor bescherming van uw wagens

Zoals in veel gezinnen het geval is, wordt er vaak een tweede of zelfs derde auto aangekocht. Het is daarvoor nu niet meer nodig om onmiddellijk een extra garage bij te bouwen. U kunt ervoor kiezen om een extra grote carport te laten maken. Dit is een eenvoudige oplossing waarvoor u geen architect nodig hebt. Bovendien is een carport te realiseren in slechts één dag tijd. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een dubbele carport.

Meer weten over de voordelen?

Wenst u nog meer informatie over alle mogelijkheden die Skiatsu Carports u te bieden heeft voor de constructie van een dubbele carport? Neem dan gerust even contact met ons op via het nummer (+ 31)(0)58 2573545. Bekijk de veelgestelde vragen als u nog meer wilt weten. Wellicht staat hier het antwoord op uw vraag tussen.

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens