Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Fietsoverkapping

Bescherm uw fiets tegen regen met een fietsoverkapping van Skiatsu Carports. Adema-Stiens biedt u de mogelijkheid om uw opbergruimte in één dag met tien tot twintig procent uit te breiden. Bovendien zijn onze kwalitatief hoogwaardige overkappingen zeer scherp geprijsd.

Fietsoverkapping: multifunctioneel afdak

Een afdak van Skiatsu Carports is niet alleen geschikt als fietsoverkapping, maar ook als u bijvoorbeeld buiten wilt frituren. Met een afdak of overkapping kunt u uw woonruimte uitbreiden zonder dat daar een architect bij aan te pas komt. Een fietsoverkapping van Skiatsu is bovendien gemaakt van het sterkste materiaal. Een dakplaat van polycarbonaat wordt op een frame van aluminium geplaatst. Hierdoor ontstaat een sterk geheel wat bestand is tegen alle weersinvloeden. Behalve voor een fietsoverkapping, kunt u bij Adema-Stiens ook terecht voor diverse carports. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld gebogen carports, auto-overkappingen met een zwevend dak en meer. De keus die wij u bieden is zeer divers. Wij staan u graag bij met een deskundig advies zodat u kiest voor de juiste fietsoverkapping.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een fietsoverkapping van Skiatsu Carports? Neem dan contact op met ons bedrijf via (+ 31)(0)58 2573545 en vraag naar advies op maat van onze specialisten! Bekijk ook de veelgestelde vragen.

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens