Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Gebogen carport

Gebogen carport

Een hoogwaardige gebogen aluminium carport is verkrijgbaar bij Adema-Stiens. Wij importeren onze producten rechtstreeks vanuit Japan, waar carports en verandaoverkappingen van zeer hoge kwaliteit worden gemaakt. Lees dus snel verder en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe carport.

IJzersterke gebogen carports

Als u een gebogen aluminium carport wilt, dan heeft u bij ons een zeer ruime keuze. Vooral de Nagoya-carport is een aanrader als u kiest voor een gebogen carport. Deze gebogen aluminium carport kan dankzij het design bij elke bouwstijl toegepast worden. Bovendien is zo een carport ook te gebruiken als terrasoverkapping. Behalve de Nagoya hebben bijvoorbeeld ook de Limassol, de Aden en de Limón een gebogen dak. Veel van onze carports zijn vervaardigd uit aluminium. Dit materiaal zorgt voor een zeer sterke en duurzame, maar lichte carport. Een carport van Skiatsu Carports is bovendien zeer veilig. Hier kunt u zeker van zijn aangezien wij uitgebreide tests op wind- en sneeuwbelasting uitvoeren. Bovendien kunnen de carports op maat worden gemaakt, naargelang de afmetingen van uw auto, uw garage of huis of bijvoorbeeld uw caravan.

Laat ons u meer vertellen over de mogelijkheden

Wilt u een gebogen aluminium carport laten plaatsen, zodat uw voertuig thuis altijd veilig geparkeerd staat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ervaren team. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Bovendien vindt u op onze website enkele veelgestelde vragen die hoogstwaarschijnlijk al een antwoord geven op de meest voorkomende vragen. Kijk hier eens rustig naar, misschien staat uw antwoord er ook bij!

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen