Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Gebogen carport

Gebogen carport in Stiens

Een gebogen carport is verkrijgbaar bij Adema-Stiens. Adema-Stiens importeert Skiatsu Carports rechtstreeks vanuit Japan, waar carports en verandaoverkappingen van zeer hoge kwaliteit worden gemaakt.

IJzersterke gebogen carports

Als u een gebogen carport in Stiens wilt, dan heeft u bij Adema-Stiens een zeer ruime keuze. Vooral de Nagoya-carport is een aanrader als u kiest voor een gebogen carport. Deze gebogen carport kan dankzij het design bij elke bouwstijl toegepast worden. Bovendien is een gebogen carport ook te gebruiken als terrasoverkapping. Behalve de Nagoya heeft bijvoorbeeld ook de Limassol, de Aden en de Limón een gebogen dak. Veel van onze gebogen carports zijn vervaardigd uit aluminium. Dit materiaal zorgt voor een zeer sterke, maar lichte carport. Een gebogen carport van Skiatsu Carports is bovendien zeer veilig, getuige de uitgebreide tests op wind- en sneeuwbelasting. Bovendien kunnen de carports op maat worden gemaakt, al naar gelang de afmetingen van uw auto, huis of bijvoorbeeld uw caravan.

Laat ons u meer vertellen over de mogelijkheden

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een gebogen carport in Stiens. U kunt ons bereiken via telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Onze veelgestelde vragen geven een antwoord op de meest voorkomende vragen. Kijk hier eens rustig naar, misschien staat uw antwoord er ook al op!

 

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen