Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Luxe carport

Luxe carport

Skiatsu Carports is hét merk voor een luxe carport. Bij Adema-Stiens vindt u verschillende modellen van uitstekende kwaliteit. Wij leveren onze producten aan particulieren in België en Nederland. Vraag direct naar de mogelijkheden! Wie weet komen we deze luxueuze overkapping binnenkort bij u plaatsen.

Luxe carport: een gevarieerd aanbod

Met een luxe carport van het merk Skiatsu kunt u nooit fout gaan. Adema-Stiens biedt u een gevarieerd aanbod van verschillende carports aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de moderne Monaco? Deze luxe carport steunt slechts op één staander, wat het een futuristische look geeft. Vanzelfsprekend houdt ons aanbod hier nog niet op. Wij hebben ook speciaal voor de Nederlandse markt de Amsterdam in ons aanbod. Deze luxe carport is nu ook in België verkrijgbaar. Door de carport te laten plaatsen zorgt u voor een gezellig terrasgevoel. Bovendien hoeft u weinig moeite te doen voor het onderhoud van de carports, omdat ze voorzien zijn van ‘Self-Cleaning’-dakpanelen.

Durf te gaan voor luxe

Bent u geïnteresseerd in een luxe carport uit ons aanbod en wilt u graag meer uitleg over onze aluminium luifels of carports? Of bent u eerder op zoek naar een carport van Hormann? Neem dan contact met ons op via het nummer + 31 (0)58- 2573545. Wij voorzien u graag van advies op maat. Kom ook zeker eens langs en we leiden u met veel plezier rond.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen