Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Luxe carport

Luxe carport in Stiens

Skiatsu Carports is het merk voor een luxe carport. Bij ons vindt u verschillende modellen van uitstekende kwaliteit. Wij leveren onze producten aan particulieren in België en Nederland. Vraag direct naar de mogelijkheden!

Luxe carport: een gevarieerd aanbod

Een luxe carport in Stiens van het merk Skiatsu wordt door ons geleverd in België en Nederland. Wij bieden u een gevarieerd aanbod van verschillende carports. Wat dacht u bijvoorbeeld van de moderne Monaco? Deze luxe carport steunt slechts op één staander. Bovendien kan deze staander vanuit het midden worden geplaatst zodat u met deze luxe carport een stap in de toekomst zet. Vanzelfsprekend houdt ons aanbod hier nog niet op. Wij hebben ook speciaal voor de Nederlandse markt de Amsterdam in ons aanbod. Deze luxe carport is nu ook in België verkrijgbaar. Deze overkapping zorgt ervoor dat u het terrasgevoel dat u in Amsterdam ervaart ook bij u eigen huis kunt halen. Bovendien hoeft u weinig moeite te doen voor het onderhoud van de luxe carport omdat deze is voorzien van ‘Self-Cleaning’-dakpanelen.

De vele mogelijkheden: vraag ernaar!

Wilt u meer informatie over een luxe carport van Skiatsu Carports Stiens? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het nummer + 31 (0)58- 2573545. Wij voorzien u graag van advies op maat. Kijk ook eens naar onze veelgestelde vragen; misschien staat uw antwoord hier tussen.

 

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen