Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Metalen carport

Metalen carport

Bij Adema-Stiens hebben we een metalen carport voor iedereen. Als ervaren verdeler van overkappingen, importeren wij deze rechtstreeks uit Japan en leveren we ze snel bij u thuis. Wenst u een nauwkeurige plaatsing van de carport uit metaal? Ook daar staan we elke werkdag opnieuw klaar voor.

De onovertroffen stevigheid van een metalen carport

Een metalen carport van Skiatsu Carports is, in tegenstelling tot een carport van hout, een stuk steviger en vervormings- en roestvrij. Iedereen kent de houten carport wel, maar deze is niet zo duurzaam. Een andere stevigere optie zijn de aluminium luifels, maar ook deze kunnen nog niet op tegen de metalen modellen. Een metalen carport geeft uw woning bovendien een modernere, tot zelfs designachtige look. Kortom, een carport van metaal is een veel duurzamere constructie, die niet alleen lang meegaat, maar er ook nog eens goed uitziet.

Onze grote keuze aan modellen en kleuren

Bij Adema-Stiens bieden wij u een ruim gamma aan modellen en kleuren aan voor een metalen carport. Wij passen ons aan uw woning én behoeften aan om uw fietsen of wagen van een carport uit metaal te voorzien. Dit is namelijk de ideale bescherming voor al uw vervoersmiddelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende carport wat een futuristisch effect geeft. Een andere optie is een stijlvolle aluminium carport. U kunt alvast handige foto’s van de verschillende series en bijbehorende specificaties bekijken op onze website om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Vraag meer informatie over onze metalen constructies

Blijft u toch met vragen zitten over onze carport van metaal? Of wilt u gewoon liever zelf eens komen kijken hoe een metalen carport er nu in het echt uitziet? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons professioneel team via het nummer + 31 (0)58- 2573545 of door een e-mail te sturen naar info@skiatsu.be. Wij geven u ook graag persoonlijk advies over de carport van metaal, zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen