Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Metalen carport

Een metalen carport van Skiatsu is, in tegenstelling tot hout een stuk steviger, vervormings- en roestvrij, kortom een duurzamere constructie. Iedereen kent de houten carport wel in deze tijd, maar dit is dus niet zo duurzaam. Het geeft uw woning bovendien een modernere, tot zelfs designachtige look. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Metalen carport: grote keuze

Bij Skiatsu Carport bieden wij u een erg ruim gamma aan modellen en kleuren voor een metalen carport. Wij passen ons aan, aan uw woning én behoeften om voor uw fietsen, wagen of andere dure zaken een ideale bescherming te bieden. U kunt alvast de verschillende series op foto en bijbehorende specificaties op onze website bekijken.

Meer informatie over onze carports?

Hebt u alle informatie op deze website bekeken en blijft u toch met vragen zitten? Of wilt u gewoon liever zelf eens komen kijken hoe een metalen carport er nu in het echt uitziet? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons professionele team op het nummer + 31 (0)58- 2573545. Als u vragen heeft, kunt u ook een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen. Misschien vindt u hier het antwoord op uw vraag. Wij geven u ook graag persoonlijk advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen