Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Moderne carport

Moderne carport in Stiens

Bij een moderne woning past een moderne carport van Skiatsu Carports. Oorspronkelijk startten we met het importeren van deze kwaliteitsoverkappingen naar Nederland. Inmiddels hebben wij onze service nu ook uitgebreid naar België. Wij leveren aan particulieren en doen dat zonder tussenpersonen zodat wij zeer scherpe prijzen kunnen bieden.

Een moderne carport in diverse soorten en maten

Een moderne carport is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een gebogen carport als de Nagoya past bij elk huis. Bovendien is dit model ook als terrasoverkapping te gebruiken. Maar wij kunnen ook een carport leveren met een zwevend dak of een die steunt op slechts één staander, zoals de futuristische Monaco. Kortom, als u een moderne carport zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen u bovendien dat onze producten uitermate veilig zijn, omdat deze in Japan uitgebreid getest zijn onder diverse weersomstandigheden, zoals harde wind of veel sneeuw. Tevens beschermen de polycarbonaat dakplaten uw voertuig tegen schadelijke uv-stralen.

Vragen? Stel ze dan direct!

Wilt u meer informatie over Skiatsu Carports of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een moderne carport? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Bekijk de veelgestelde vragen als u zelf ook nog een vraag heeft. Misschien staat het antwoord hier al tussen namelijk.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen