Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Moderne carport

Moderne carport in Stiens

Bij een moderne woning in Antwerpen past een moderne aluminium carport van Skiatsu Carports. Oorspronkelijk importeerden we deze kwaliteitsoverkappingen alleen naar Nederland. Inmiddels hebben wij onze service ook uitgebreid naar België. Wij leveren aan particulieren en doen dat zonder tussenpersonen zodat wij zeer scherpe prijzen kunnen bieden. Welke moderne aluminium carport kiest u voor bij uw woning in Antwerpen?

Een moderne carport in diverse soorten en maten

Een moderne aluminium carport voor bij uw woning in Antwerpen is bij ons familiebedrijf verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een gebogen carport als de Nagoya past bij elk huis. Bovendien is dit model ook als terrasoverkapping te gebruiken. Wij kunnen daarnaast ook een carport leveren met een zwevend dak of een die steunt op slechts één staander, zoals de futuristische Monaco. Kortom, als u een moderne aluminium carport zoekt voor aan uw woning in Antwerpen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen u bovendien dat onze overkappingen uitermate veilig zijn, omdat deze in Japan uitgebreid getest zijn onder diverse weersomstandigheden, zoals harde wind of veel sneeuw. Tevens beschermen de polycarbonaat dakplaten uw voertuig tegen schadelijke uv-stralen.

Stel ons direct al uw vragen

Bent u voor aan uw woning in Antwerpen op zoek naar een stijlvolle, moderne aluminium carport? Dan bent u bij Adema-Stiens op de juiste plek. Wilt u meer informatie over Skiatsu Carports of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een moderne carport? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545. Bekijk de veelgestelde vragen als u zelf ook nog een vraag heeft. Misschien staat het antwoord dat u zoekt hier namelijk al tussen.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen