Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Moderne carport

Moderne carport

Bij een moderne woning in Antwerpen past een moderne aluminium carport van Skiatsu Carports. Oorspronkelijk importeerden we deze kwaliteitsoverkappingen alleen naar Nederland. Inmiddels hebben wij onze service ook uitgebreid naar België. Wij leveren aan particulieren en doen dat zonder tussenpersonen, waardoor onze producten tegen de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Welke moderne aluminium carport kiest u om uw auto te beschermen tegen het weer?

Een moderne carport in diverse modellen en maten

Een moderne aluminium carport is bij ons familiebedrijf verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een gebogen carport zoals de Nagoya past bij elk huis. Bovendien is dit model ook als terrasoverkapping te gebruiken in uw tuin. Wij kunnen daarnaast ook een carport leveren met een zwevend dak of een model met slechts één staander. Een zeer bekend voorbeeld hiervan is de futuristische Monaco. Kortom, als u een moderne aluminium carport zoekt, dan helpen we u snel verder om de juiste keuze te maken. Wij garanderen u bovendien dat onze aluminium luifels uitermate veilig zijn, omdat ze in Japan uitgebreid getest zijn onder diverse weersomstandigheden, zoals harde wind of veel sneeuw. Tevens beschermen de dakplaten uit polycarbonaat uw voertuig tegen schadelijke uv-stralen.

Kies voor een moderne stijl

Bent u op zoek naar een stijlvolle, moderne aluminium carport? Dan bent u bij Adema-Stiens op de juiste plek. Wilt u meer informatie over Skiatsu Carports of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een carport? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers via het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545 of door een e-mail te sturen naar info@skiatsu.be. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen en geven deskundig advies over de mogelijkheden, zoals de carport van Hormann.

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen