Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Moderne carports

Moderne carports van Skiatsu Carports uit Japen zijn te koop bij Adema-Stiens in België. Adema-Stiens is een familiebedrijf. Wij importeren Skiatsu Carports direct uit Japan en op deze manier kunnen wij u zeer scherpe prijzen garanderen. Bovendien bieden wij u een zeer ruime keuze uit vele verschillende moderne carports. Met een carport, kunt u uw auto te allen tijde beschermen tegen alle weersinvloeden.

Deskundig advies over moderne carports

Bij de keuze van een van onze moderne carports staan wij u graag bij met een deskundig advies. De moderne carports zijn gemaakt van aluminium met dakplaten van polycarbonaat. Deze materialen bieden een zeer stevige constructie en kan grote hoeveelheden sneeuw en zeer harde wind doorstaan. Dit is in testcentra in Japen uitgebreid getest. Een voorbeeld uit onze reeks van moderne carports is de Klang. Deze moderne carport beschikt, in tegenstelling tot veel van onze producten, over een dicht aluminiumdak, waardoor deze carport een zeer strak uiterlijk heeft. Natuurlijk hebben wij niet alleen maar moderne carports, maar ook overkappingen voor uw terras, een veranda of een afdak.

Oneindig veel mogelijkheden

Hebt u vragen over de mogelijkheden op het gebied van moderne carports. Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Skiatsu via (+ 31)(0)58 2573545.

 

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens