Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Overkapping auto

Overkapping voor uw auto

Wilt u een aluminium overkapping voor uw auto laten bouwen? Kies dan voor een carport overkapping van Skiatsu Carports. Deze gaan gegarandeerd nog jarenlang mee. Aangezien we bij Adema-Stiens gebruikmaken van sterk materiaal, zoals polycarbonaat, weet u zeker dat uw auto beschermd wordt tegen uv-straling. Ook zware weersomstandigheden, zoals harde windvlagen, hagel, regen of sneeuw, vormen geen bedreiging voor de integriteit van deze constructie.

Onder welke aluminium overkapping komt uw auto te staan?

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende aluminium luifels opgenomen, zodat er voor elke tuin een geschikte overkapping is. Allereerst is het belangrijk om te weten voor hoeveel auto’s de overkapping bescherming moet bieden. Zo leveren wij een aluminium overkapping voor één auto, maar ook voor twee wagens of meer. Daarnaast heeft u voor uw carport keuze uit twee verschillende kleuren voor de overkapping: Shine Grey en zwart. Wij tonen u graag alle mogelijkheden, wanneer u een bezoek brengt aan een van onze showrooms. Een grote selectie van ons assortiment staat voor u gepresenteerd in de showroom en op het buitenterrein. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat en de unieke designs met moderne uitstraling die wij ter beschikking hebben.

Laat een offerte op maat maken

Denkt u dat een carport uit aluminium de ideale overkapping is voor uw auto? Dan bent u bij ons familiebedrijf op de juiste plek. Weet u al onder welke carport of overkapping u uw auto wilt plaatsen? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een carport met origineel afdak of neem contact op met Adema-Stiens door te bellen naar + 31 (0)58- 2573545. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze fotogalerij.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen