Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Overkapping auto

Overkapping auto

Wilt u een overkapping voor uw auto laten bouwen omdat u er zeker van wilt zijn dat deze nog jarenlang meegaat? Kies dan voor een carport overkapping van Skiatsu Carports. Omdat wij gebruikmaken van sterk materiaal, zoals polycarbonaat, weet u zeker dat uw auto beschermd wordt tegen uv-straling en zware weersomstandigheden zoals harde windvlagen, hagel, regen of sneeuw. Daarnaast hebben al onze overkappingen een uniek design met een moderne uitstraling.

Onder welke overkapping komt uw auto te staan?

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende overkappingen opgenomen, zodat er voor elke tuin een geschikte overkapping is. Allereerst is het belangrijk om te weten voor hoeveel auto’s de overkapping bescherming moet bieden. Zo leveren wij overkappingen voor één auto, maar ook voor twee wagens of meer. Daarnaast heeft u voor uw carport keuze uit twee verschillende kleuren voor de overkapping: Shine Grey en zwart. Uiteraard vertellen wij u graag alle mogelijkheden, maar wellicht is het verstandiger om een bezoek aan een van onze showrooms te brengen. Een grote selectie van ons assortiment staat voor u gepresenteerd in de showroom en op het buitenterrein. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat en de mogelijkheden.

Laat een offerte op maat maken

Denkt u dat een carport de ideale overkapping is voor uw auto? Dan bent u bij ons familiebedrijf op de juiste plek. Weet u al onder welke carport overkapping u uw auto wilt plaatsen? Vraag eenvoudig online een offerte aan of neem contact op met Adema-Stiens door te bellen naar + 31 (0)58- 2573545. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze fotogalerij.

 

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen