Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Stalen carport

Stalen carport

Met een stalen carport van Skiatsu Carports rekent u altijd op een uniek design en een moderne uitstraling. Het gebruik van twee of soms zelfs slechts één staander is echt uniek aan de carports van Adema-Stiens. Hierdoor lijkt het alsof de overkapping zweeft. Voor elke tuin hebben wij een geschikte stalen carport die één of meerdere auto’s optimaal beschermt tegen uv-straling en allerlei weersomstandigheden.

Een stalen carport met dakpanelen van polycarbonaat

Heeft u weleens gehoord van het materiaal polycarbonaat? Dit materiaal is vele malen sterker dan gewoon glas en biedt hierdoor een betere bescherming aan uw auto. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm en duurzaam geproduceerd. Alle carports zijn voorzien van dit materiaal. Net als bij de aluminium luifels, beschikken we over verschillende modellen om tussen te kiezen. Zo vindt u vast en zeker een carport voor 2 auto’s of zelfs meer die perfect aansluit bij uw tuin of woning. Dankzij onze uitgebreide uitleg, maakt u steeds een weloverwogen keuze tussen de volgende opties:

  • Nagoya is het basismodel en is beschikbaar in vier opstellingsvarianten en verschillende afmetingen.
  • Kobe is een carport met een strak design en beschikbaar in vier opstellingsvarianten met standaardafmetingen.
  • MyPort heeft geometrische lijnen en wordt ondersteund door slechts twee staanders.
  • MyPort Next is beschikbaar in maar liefst negen kleuren en verkrijgbaar in twee verschillende opstellingsvarianten.
  • Monaco is de meest geavanceerde carport van een ongekend niveau. Wij hebben twee modellen in ons aanbod en leveren het altijd in Shine Aluminium.

Kom langs in de showroom om de stalen constructies te ontdekken

Wilt u de stalen carports in het echt komen bekijken? U bent van harte welkom in de showroom van Adema-Stiens. Ons team geeft u graag deskundig advies en beantwoordt al uw vragen betreffende de stalen carport. Heeft u op voorhand vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer + 31 (0)58- 2573545.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen