Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home ยป Strakke carport

Strakke carport

Bent u op zoek naar een specialist met kennis van zaken die op vakkundige wijze een strakke carport kan plaatsen aan of bij uw woning? Dan bent u bij Adema-Stiens aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het montagewerk van verschillende soorten carports en overkappingen, waaronder uw voertuigen en andere eigendommen veilig staan. Voor welke strakke carport kiest u?

Een strakke carport is een streling voor het oog

De strakke carport die onze eigen monteurs voor u installeren, is een echte streling voor het oog. Dit afdak voor uw auto beschermt uw wagen tegen vuil en extreme weersomstandigheden. Als u op zoek bent naar een prachtige en duurzame carport die eruit springt op esthetisch vlak, dan is een strakke carport, zoals de My-Port carport, van Adema-Stiens iets voor u. Gaat uw voorkeur uit naar een stalen exemplaar? Of heeft u liever carport van metaal? Bij ons is alles mogelijk. Bent u op zoek naar een hoogwaardige overkapping voor uw wagen(s) en denkt u dat een strakke carport het best bij uw woning past? Dan vindt u in ons aanbod zeker waar u naar op zoek bent.

Bekijk en vergelijk ons ruime aanbod

Bekijk en vergelijk zeker ons assortiment aan strakke, aluminium luifels. Heeft u vragen of krijgt u graag wat meer informatie over een bepaald model? Neem dan zeker contact op met de deskundige medewerkers van ons familiebedrijf door te bellen naar + 31 (0)58- 2573545 of door een e-mail te sturen naar info@skiatsu.be. Zij staan u graag te woord, zodat u de juiste keuze maakt tussen onze vele alu carports.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen