Carports met ieder hun eigen uniek design

 

Terrasoverkapping

Hebt u al eens aan de mogelijkheid van een ‘terrasoverkapping’ gedacht om snel wat extra ruimte aan uw woning te creëren? Skiatsu biedt u verschillende mogelijkheden om gemakkelijk een gedeelte van uw terras te laten overdekken. Hierbij zijn geen ingewikkelde constructies nodig en zonder dat er een architect aan te pas hoeft te komen. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Skiatsu!

Kwaliteitsvolle bescherming van de terrasoverkapping

Het concept terrasoverkapping is dé oplossing voor mensen die hun barbecue, fietsen of tuinmeubels bij slechter weer willen beschermen. Bij Skiatsu zijn onze afdaken dan ook gemaakt van polycarbonaat, een materie die zowel 100% tegen UV-straling beschermt als tegen regenwater, sneeuw, wind, zure regen en hagel, waar het product dan ook uitgebreid op getest is.

Kom langs in onze zaak of bel ons voor meer informatie

Wij nodigen u alvast van harte uit om even langs te komen in onze zaak Skiatsu te Stiens om advies te vragen over alle mogelijkheden in verband met terrasoverkapping. Wij tonen u dan graag alle verschillende modellen met bijbehorende kleuren. Graag wel een seintje vooraf op (+ 31)(0)58 2573545. Via deze weg voorzien wij u graag van deskundig advies op maat, zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken voor een terrasoverkapping.

Bekijk ons gehele aanbod carports

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen

Adema Stiens

Adema Stiens
Seerob 9
9051 VA Stiens