Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/skiatsu.be/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 65

 

Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Veranda afdak

Veranda afdak in Stiens

Bent u op zoek naar een eenvoudige, efficiënte en goedkope manier om uw woning tot 10%, 15% of 20% te verruimen? Hebt u hierbij wel eens gedacht aan een veranda of afdak? Bij Skiatsu Carports bieden we u de kans om zonder architect, maar toch op een kwaliteitsvolle manier uw woning uit te breiden aan de hand van een veranda of afdak.

Stevige constructie van een veranda afdak

Door de keuze voor kwaliteitsvolle materialen zoals polycarbonaat en aluminium, bieden wij u bij Skiatsu Carports Stiens een stevige constructie als ideale bescherming voor uw terras of veranda. Alle onderdelen van het afdak of de bedekking van uw veranda, zijn dan ook 100% roest- en vervormingsvrij en levert u alvast een duurzaam en vrij goedkope bedekking van de gewenste ruimtes.

Foto’s op onze website bekijken voor een impressie

Krijgt u graag een beter idee van onze mogelijkheden voor uw veranda of afdak? Bekijk dan alvast de foto’s van enkele van onze typische constructies op de website om een impressie te krijgen. U zult snel overtuigd zijn. Voor extra informatie mag u altijd bellen naar + 31 (0)58- 2573545. U kunt ons bellen als u vragen heeft, maar ook eens kijken in de veelgestelde vragen. Wellicht staat uw antwoord hier al tussen.

 

Bekijk ons gehele aanbod carports

 

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen