Carports met ieder hun eigen uniek design

Neem contact op

Home » Vrijhangende carport

Vrijhangende carport

De vrijhangende of vrijstaande aluminium carport die u bij ons aanschaft, past bij elk type bouwstijl. U hoeft dus geen twee keer na te denken over de aanschaf hiervan, aangezien u geniet van verschillende voordelen. Een vrijstaande aluminium carport beschermt uw wagen(s) tegen vuil en allerlei weersomstandigheden. Wist u dat wij bij Adema-Stiens leveren in zowel België als Nederland? Waar u ook woont, wij komen altijd bij u langs. Bovendien houden wij ons bezig met de montage van uw vrijhangende of vrijstaande aluminium carport.

Een stijlvolle, vrijhangende carport

Bent u op zoek naar een stijlvolle, vrijhangende of vrijstaande aluminium carport met een plat dak uit aluminium? Dan is de Monaco exact wat u zoekt. Dit is onze meest geavanceerde carport, die steunt op slechts één staander. Robuustheid en elegantie worden bij deze vrijhangende carport gecombineerd, wat ervoor zorgt dat dit een aluminium luifel is met een uniek design. Spreekt dit model u niet erg aan? Dan zijn er nog voldoende andere opties, zoals een gebogen, vrijstaande aluminium carport met een luxe uitstraling. Het is zelfs mogelijk om een carport voor 2 auto’s te kopen met een zwevend afdak. Waar u ook voor kiest, bij ons maakt u ongetwijfeld de juiste keuze en bent u gegarandeerd van kwaliteits- en maatwerk, waar u jaren plezier van heeft.

Maak zo snel mogelijk een afspraak

Wilt u een vrijhangende carport laten installeren door een echte specialist met kennis van zaken? Dan zit u goed bij ons. Neem dus zeker contact op met de deskundige medewerkers van Adema-Stiens door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar + 31 (0)58- 2573545. U kunt dan al uw vragen stellen en een afspraak maken voor de installatie van uw vrijhangende of vrijstaande aluminium carport. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u met plezier meer over de verschillende modellen.

Bekijk ons gehele aanbod carport modellijk

Foto impressies

Klik hier om naar de fotogalerij te gaan voor meer impressies.

  • Showroom dagelijks geopend
  • Klantvriendelijkheid voorop
  • Scherpe verkoopprijzen

Stock verkoop

Om u een actueel aanbod te tonen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Offerte aanvragen